Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτο! Όρισαν το ΑΕΚ-ΟΦΗ την Κύριακη και…ψήνουν νέα αναβολή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Τα κωμικοτραγικά γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τέλος. Το ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ έχει γίνει “μπαλάκι” αφού ο Μπιτσαξής το ανέβαλε την Παρασκευή, η Σούπερ Λίγκα χωρίς κανείς να συμφωνεί το όρισε για την Κυριακή και είναι πιθανό να υπάρξει νέα αναβολή.

Απογοητευμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ: Είμαστε καφενεία!

“Ο ΟΦΗ θα πάει στο ΟΑΚΑ” – Δημητρέλος:Δεν μας ευνοεί

Μετά την…ξεφτίλα αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΟΦΗ υπό το φόβο επεισοδίων

Ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής αναβλήθηκε, ορίστηκε και πιθανότατα θα αναβληθεί εκ νέου. Όλα αυτά γίνονται όχι σε τοπικό πρωτάθλημα αλλά στη Σούπερ Λίγκα!
 
Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής μετά από εισήγηση της αστυνομίας ανέβαλε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ υπό το φόβο επεισοδίων αφού η Ένωση δεν κατάφερε να τυπώσει εισιτήρια και οι φίλοι της ήταν πιθανό να αντιδράσουν δυναμικά, πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ.
 
Αυτά έγινα την Παρασκευή το βράδυ. Το Σάββατο το πρωί στις 11.00 έγινε σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκας, της αστυνομίας της Καλογρέζας, των διαιτητών και του παρατηρητή.
 
Σε αυτή δεν υπήρξε καμία συμφωνία! Ο ΟΦΗ ήταν κάθετος στη διεξαγωγή του αγώνα το Σάββατο και μάλιστα ο εκπρόσωπος του είπε ότι έχουν βγάλει ήδη εισιτήρια για να επιστρέψει η αποστολή στην Κρήτη την Κυριακή το πρωί.
 
Οι Κρητικοί πάνε πάλι το θέμα στον Παναγιώτη Μπιτσαξή ο οποίος είχε αναβάλει το ματς την Παρασκευή και αναμένεται η τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα αθλητισμού.
 
Από την πλευρά της αστυνομίας, μπορεί να εμφανίστηκαν πιο διαλλακτικοί για τη διεξαγωγή του ματς Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φοβάται τα επεισόδια. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και οι περισσότεροι φίλοι της Ένωσης έχουν ενημερωθεί ότι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, όμως την Κυριακή υπάρχουν συλλαλητήρια στην Αθήνα και η αστυνομική δύναμη δεν θα είναι επαρκής, ενώ και στην ΑΕΚ δεν είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας.
 
Παρά τις διαφωνίες η Σούπερ Λίγκα λίγο πριν τη μία το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 17.15, δηλαδή με 22 ώρες καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε