Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτος διάλογος Μουρίνιο-Ράμος – “Τώρα το παίζεις και προπονητής”;

Η νέα ήττα από την Μπαρτσελόνα προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να αποκαλύπτουν συνομιλία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος και τον Ίκερ Κασίγιας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca που έχει τίτλο: «Στα ίσια!» και φωτογραφία του Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος αναφέρεται ο διάλογος που είχαν οι δύο τους σε μια προπόνηση της «Βασίλισσας», μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ προσπάθησε να τα «χώσει» σε Ράμος και Κασίγιας, όμως, πήρε πληρωμένη απάντηση και από τους δύο.

Απολαύστε τον «πικάντικο» διάλογο:

Μουρίνιο στον Ράμος: Με «σκοτώσατε» στη μικτή ζώνη.

Ράμος: Όχι μίστερ. Διαβάσατε μόνο όσα γράφουν οι εφημερίδες, όχι όλα όσα είπαμε εμείς.

Μουρίνιο: Φυσικά, εσάς τους Ισπανούς που κερδίσατε το Μουντιάλ, σας «προστατεύουν» τα φιλαράκια σας στον Τύπο. Όπως τον τερματοφύλακα… (Κασίγιας).

Κασίγιας: Μίστερ, εδώ τα πράγματα συνηθίζεται να λέγονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Μουρίνιο: Που βρισκόσουν στο πρώτο γκολ Σέρχιο;

Ράμος: Μάρκαρα τον Πικέ.

Μουρίνιο: Λοιπόν έπρεπε να μαρκάρεις τον Πουγιόλ.

Ράμος: Πράγματι, αλλά οι δυο τους (Πικέ και Πουγιόλ) άλλαζαν συνεχώς θέσεις και αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα μαρκαρίσματα.

Μουρίνιο: Τί έχουμε εδώ; Τώρα το παίζεις και προπονητής;

Ράμος: Όχι, αλλά ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού, κάποιες φορές αλλάζουν τα ατομικά μαρκαρίσματα. Αλλά αφού εσείς δεν φορέσατε ποτέ σας κοντό παντελονάκι, δεν γνωρίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε