Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απίστευτος θρίαμβος του Άρη – Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της Ατλέτικο

ΦΩΤΟ REUTERS.
Λίγοι το περίμεναν αλλά ο Άρης με ονειρεμένη εμφάνιση νίκησε δικαιότατα την Ατλέτικο Μαδρίτης και έθεσε τις βάσεις για μία μεγάλη πορεία στο Europa League. Ο Χαβίτο με γκολ – ποίημα έδωσε το τρίποντο στους κίτρινους. Δείτε βίντεο.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Αποθέωση για τον Άρη από τα ισπανικά ΜΜΕ

Η ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης, η εκπληκτική παράδοση, το κοουτσάρισμα του Κούπερ και το πάθος των παικτών του Άρη ήταν κάποιοι από τους λόγους που οδήγησαν τον Άρη σε μία ιστορική νίκη.

 
Οι κίτρινοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την Ατλέτικο. Έκλεισαν τους χώρους, δεν της επέτρεψαν να κάνει το παιχνίδι της και με σχετική ευκολία κράτησαν το μηδέν.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης, μετά από το πρώτο πεντάλεπτο στο οποίο μπήκε χαλαρά, ήταν εντυπωσιακός.
 
Στο 57′ ο Χαβίτο με εκπληκτικό τρόπο έβαλε “φωτιά” στο Κλεάνθης Βικελίδης και έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι ο θρίαμβος μπορεί να έρθει.
 
Οι κίτρινοι δεν αρκέστηκαν εκεί. Συνέχισαν να παίζουν εξαιρετικά, χτύπησε στην κόντρα και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Κόκε στο 70′ ήταν άτυχος αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Ο Άρης κράτησε το πολύτιμο 1-0 και έθεσε τις βάσεις για μία μεγάλη πορεία σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.
 
Στο άλλο ματς η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε εύκολα με 4-0 της Ρόζενμποργκ.

Greek Europa League! Χρήματα, βαθμοί και πρεστιζ τα κέρδη για ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ σε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι!
 
Άρης: Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Κόκε, Ρουίζ, Φατί, Μισέλ, Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας
 
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Γκέα, Βαλέρα, Αντόνιο Λόπες, Τιάγκο, Καμάτσο (77′ Σουάρεζ), Φορλάν, Ραούλ Γκαρσία (46′ Ντιέγκο), Μερίδα (60′ Ρέγες), Γκοντίν, Αλβάρο Ντομίνγκεζ, Σιμάο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε