Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απίθανη φάρσα – Την… πάτησε ο Φαλκάο! (VIDEO)

Απίθανη φάρσα – Την… πάτησε ο Φαλκάο! (VIDEO)

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε θύμα… φάρσας από τηλεοπτική εκπομπή. Συνεργός σε αυτή ήταν ο συμπαίκτης του στους Μαδριλένους, Αντριάν Λόπεθ. Από ένα λάθος παρκάρισμα, ο Φαλκάο “οδήγησε” μία Ferrari Spider αξίας 450.000 ευρώ στα… παλιοσίδερα!

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκινούν την… ημέρα τους νοικιάζοντας μία Ferrari Spider, αξίας 450.000 ευρώ για να την τσεκάρουν στους δρόμους της Μαδρίτης.

Οι δυο τους την οδηγούν στους δρόμους της Μαδρίτης και καταλήγουν σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Την ώρα που γευματίζουν, οι άνθρωποι της εκπομπής απομακρύνουν το πολυτελές αυτοκίνητο και μετατρέπουν το χώρο που είχε σταθμεύσει σε έναν όπου τα αυτοκίνητα μετατρέπονται σε ένα σωρό από λαμαρίνες για ανακύκλωση.

Όταν ενημερώθηκε ο Φαλκάο πως ο το αυτοκίνητό του είχε γίνει σμπαράλια, βγήκε έντρομος από το εστιατόριο και έμαθε από τον “υπεύθυνο” πως το είχε παρκάρει σε θέση όπου αφήνουν τα οχήματά τους κάτοχοι που θέλουν να τα δώσουν για ανακύκλωση! Το σοκ ήταν μεγάλο για τον Κολομβιανό, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, μέχρι να του αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Όλα αυτά, στο πλαίσιο της “Ημέρας των Αθώων” στην Ισπανία (28/12), δηλαδή η αντίστοιχη Πρωταπριλιά άλλων χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε