Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Από 200.000 ευρώ δώρισαν στην ΕΛ.ΑΣ. Πατέρας και Μελισσανίδης

Δωρεά 200.000 ευρώ για την επισκευή των μοτοσικλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ έκανε στην Αστυνομία ο εφοπλιστής Ν. Πατέρας.

 Ο κ. Πατέρας γνωστοποίησε την απόφασή του για τη δωρεά με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, ο οποίος την αποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο. Ο εφοπλιστής παρέδωσε επιταγή με τα 200.000 ευρώ στον υπουργό και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρη Οικονόμου.

Τέσσερις επιταγές συνολικού ύψους 200.000 ευρώ κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης (10/03) ο Δημήτρης Μελισσσανίδης για την ενίσχυση των οικογενειών των δύο αστυνομικών της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» που έχασαν την ζωή τους στο Ρέντη.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο Έλληνας επιχειρηματίας, επισκέφτηκε τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, όπου παρέδωσε τις τέσσερις επιταγές. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ., αναφέρει:

«Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, δέχτηκε σήμερα το πρωί τον επιχειρηματία κ. Δημήτριο Μελισσανίδη, ο οποίος προσφέρθηκε να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες των δύο αστυνομικών, που έπεσαν στο καθήκον την 01-03-2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, καθώς και τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.

Ο κ. Μελισσανίδης παρέδωσε στον κ. Αρχηγό τέσσερις (4) επιταγές, συνολικού ύψους 200.000 ευρώ, δηλώνοντας ότι με τη χειρονομία αυτή εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους Αστυνομικούς, που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μελισσανίδη για τη συγκινητική, όπως χαρακτήρισε αυτή χειρονομία, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στηρίζουν ηθικά τους Έλληνες Αστυνομικούς, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια της κοινωνίας και την προστασία των πολιτών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε