Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Από Γενάρη στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός – Τέλος ο Κατσουράνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού αποφάσισε την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα από το νέο έτος. Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ανακατασκευής που θα κοστίσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Παρελθόν και τυπικά ο Κώστας Κατσουράνης.

Το είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά μετά το ΔΣ της Τρίτης είναι οριστικό. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη φυσική του έδρα με το νέο έτος, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα, οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου θα ξεκινήσουν άμεσα, ώστε να είναι έτοιμο τον Γενάρη.

Παράλληλα, ετά το ΔΣ της ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος των “πρασίνων”, Χρήστος Παναγόπουλος ενημέρωσε πως και τυπικά λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Κατσουράνη και ευχήθηκε στον 33χρονο μέσο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

«Ο παίκτης έχει τελειώσει οριστικά από τον ΠΑΟ. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου.

«Υπάρχουν κάποια μικρά εμπόδια αλλά ευελπιστούμε ότι θα τα ξεπεράσουμε και πως από τον Ιανουάριο θα παίζουμε στη Λεωφόρο», τόνισε ενώ για τα που θα χρειαστούν για τις διορθώσεις στο γήπεδο είπε: «Θα κοστίσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη ανακοίνωσε και η ΠΑΕ…

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αποδεκατισμένος στη Ρώμη – Έξω και ο Μαρίνος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε