Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Από μηχανής… Σωκράτης – “Κέρασε κώνειο” την Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ατρόμητου και με κεφαλιά στο 94΄έδωσε τη νίκη στους Περιστεριώτες με 1-0 επί της Ξάνθης, η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς τρίποντο.

Το LIVE του αγώνα

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο ματς και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μάνταλο στο 2΄και τον Ονουάτσι στο 16΄, ωστόσο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την γρήγορη αλλαγή του Μπάγεβιτς. Ο Σουμπίνιο πέρασε στο ματς, στο 23΄, στη θέση του Πίτου Γκαρσία και έκτοτε ο Ατρόμητος ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες και διαμαρτύρονται δικαίως για το γκολ του Κούτσι που κακώς δεν μέτρηση στο 63΄καθώς η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή. Παρόλαυτα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην τελευταία φάση του ματς, όταν ο Φυτανίδης σηκώθηκε ψηλότερα μετά το κόρνερ και με κεφαλιά νίκησε τον Λοντίγκιν.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 20 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας Τρίπολης στην 4η θέση, ενώ η Ξάνθη έμεινε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 10 βαθμούς.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
 Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία (23’ Σουμπίνιο), Καραμάνος (58’ Μπέλιτς), Καραγκούνης (66’ Επστάιν), Κούτσι. 

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου)
: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (72’ Νάκα), Μαρίν, Μάνταλος, Πλατέλλας (62’ Μαρσελίνιο), Ονουάτσι (79’ Ράνος). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε