Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Από ώρα σε ώρα τελειώνει του Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού ο Άλμπερτ Ριέρα. Όλη η αλήθεια από τις διαπραγματεύσεις μέχρι την τελική συμφωνία. Ραντεβού Κομινάκη – Ριέρα σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Ελβετία.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας εκ των μεγαλύτερων μεταγραφών που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αυτό που όλοι περίμεναν πραγματικότητα δίνοντας το “ΟΚ” στον στενό του συνεργάτη, Σωκράτη Κομινάκη για να ντύσει στα “κόκκινα” τον Ισπανό χαφ.

Ο μεγαλομέτοχος του Ουμπιακού έψαχνε εδώ και καιρό το όνομα που θα έκανε “κλικ” στον κόσμο και το βρήκε χάρη στις καλές σχέσεις που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” με την Λίβερπουλ. Ο Κομινάκης ξεκίνησαν από τα 3 εκατ. με την Λίβερπουλ να ζητούν 5. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ανέβηκε άλλες 500.000 όμως η αγγλική ομάδα δεν μπορούσε να υποχωρήσει άλλο (Θυμίζουμε η Λίβερπουλ είχε δαπανήσει για τον Ριέρα 10,5 εκατ. πριν 2 χρόνια). Η διαφορά φαινόταν μεγάλη μέχρι που έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για συνιδιοκτησία.

Το deal έκλεισε με τον Ολυμπιακό να δίνει 4 εκατ. ευρώ για το 80% του παίκτη, ενώ η Λίβερπουλ θα βάλει άλλα 2 εκατ. στα ταμεία της αν οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν του χρόνου να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Το μόνο που απομένει κανονιστεί είναι οι δόσεις, ωστόσο, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς , αυτό δεν γίνεται να χαλάσει την μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης Κομινάκης έχει συνάντηση με τον Ριέρα και τον μάνατζερ του στην Ελβετία και συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο Ισπανός να έρθει στην Αθήνα την Δευτέρα για τις υπογραφές. Σύμφωναμε πληροφορίες η πρόταση του Ολυμπιακού στον παίκτη είναι άκρως δελεαστική καθώς ανέρχεται περίπου στα 2,2 εκ ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου του με έξτρα τα μπόνους κατάκτησης τίτλων και εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε