Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Από το Βόλο… με αγάπη – Ο Μπρέσκα “σκότωσε” τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Μάριο Μπρέσκα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 46′ αποθεώθηκε από τους φίλους του Πανιωνίου αλλά στο 58′ τους “πλήγωσε” πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού Βόλου. “Ντου” σε Τσακίρη και Κιντή. Δείτε το βίντεο.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Ιδανικότερη επιστροφή στα… σαλόνια της Σούπερ Λιγκ μετά από 20 χρόνια δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ολυμπιακός Βόλου.

 
Αν και ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Μπάλαμπαν στο 21′ και μεγάλη ευκαιρία με τον Γουνδουλάκη, εντούτοις οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο διάστημα της υπεροχής τους.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο ματς ο Μάριο Μπρέσκα, που πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την προσφορά του στο σύλλογο.
 
Ο Σλοβάκος επιθετικός έκανε τη δουλειά που ξέρει πολύ καλά, στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
 
Στο 59′ ο Ουμπίντες έκανε τη σέντρα και ο Μπρέσκα σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του αφού βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας.
 
Όλοι περίμεναν την αντίδραση του Πανιωνίου αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ατομικές ενέργειες, πολλά λάθη και εκνευρισμός ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στα τελευταία 35 λεπτά του αγώνα.
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στη Σούπερ Λιγκ. Οι φίλοι του Πανιωνίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τους Κιντή και Τσακίρη για την άσχημη εικόνα της ομάδας τους ιδίως στο δεύτερο μέρος.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί φώναζαν: “Αν υποβιβαστούμε θα τρέχεις να κρυφτείς” προς τον πρόεδρο της ομάδας τους.

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Φουνγκβάγιο, Γιόνσον (61′ Χίκα), Λάτκα, Μπάλαμπαν, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (57′ Ριέρα)

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Πανκαρέ, Αλβάρες, Μάρτιν (88′ Ζαραδούκας), Τόμας, Ρόκας, Ρίκκα, Καπετάνος (46′ Μπρέσκα), Μόνχε, Ουμπίντες (92′ Καμπάνταης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε