Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Από τον παράδεισο στην κόλαση και από εκεί στα ημιτελικά η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Ένωση βρέθηκε μία ανάσα από έναν οδυνηρό αποκλεισμό, όμως στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ο Μίτσελ την έστειλε στους “4” του κυπελλου. Διαβάστε το τι έγινε στα αποδυτήρια μετά το ματς.

Τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα δυσκολευόταν να τα σκεφτεί ακόμη και ο Άλφρεντ Χίτσκοκ. Η Ένωση με τον αέρα που της έδιναν τα δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου στο πρώτο ματς ήταν σαφώς ιο άνετη από τον αντίπαλο της, όμως αυτό ίσως ήταν που την έφερε με την πλάτη στον τοίχο.

Τελικά η ΑΕΚ δεν πλήρωσε τα λάθη των παικτών της και αυτό, όπως οι ίδιοι έλεγαν στο τέλος, ήταν θέλημα Θεού. Ο Μίτσελ ξέσπασε σε δάκρυα χαράς μετά το “χρυσό” γκολ που σημείωσε και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη βοήθεια που είχε από τον Θεό.

Ο Χιμένεθ μπορεί να ήταν ευτυχισμένος από την πρόκριση της ομάδας του αλλά δεν μπορούσε να μην δει τις χτυπητές της αδυναμίες. Το να δέχεται μία ομάδα δύο ίδια γκολ από στημένες φάσεις, ενώ γνώριζαν όλοι με ποιό τρόπο ο Παναθηναϊκός εκτελεί τα κόρνερ, σίγουρα δεν είναι κολακευτικό.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε τις παρατηρήσεις για την προπόνηση της Πέμπτης όταν και θα μιλήσει στους παίκτες του για τα όσα έκαναν λάθος και αυτά ήταν πολλά. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει και αυτό ήταν υπέρ της ΑΕΚ, η οποία πέρασε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση αναμένεται να πληρώσει αρκιβά τη συμπεριφορά των οπαδών της και δεν αποκλείεται το πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Οι “ομορφιές” των ανεγκέφαλων, η χειρονομία του Σισέ και το θέλημα Θεού

Επική πρόκριση με χιτσκοκικό φινάλε!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε