Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Από τους έξι οι δύο πέφτουν

Ξάνθη και Λεβαδειακός είναι δύο από τις ομάδες πουμ παλεύουν για την παραμονή
Ξάνθη και Λεβαδειακός είναι δύο από τις ομάδες πουμ παλεύουν για την παραμονή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χαμός γίνεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με τις Λάρισα, Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη να διεκδικούν την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά τα αποτελέσματα της 27ης “στροφής” βρίσκονται 6 ομάδες με απόσταση τριών βαθμών μεταξύ τους.

 
Η Λάρισα βρίσκεται στην 10 θέση με 31 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, μετά πάει στη Νέα Σμύρνη για να κοντραριστεί με τον Πανιώνιο και κλείνει τις υποχρεώσεις της στο Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό. Λογικά με μία νίκη θα σωθεί.
 
Ο Εργοτέλης είναι στην 11η θέση με 30 βαθμούς και την Κυριακή πάει στην Καβάλα, μετά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και τελειώνει το πρωτάθλημα στην Τούμπα. Σε αυτά τα τρία θέλει πιθανότατα 4 βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία.
 
Ο Λεβαδειακός είναι 12ος με 30 βαθμούς. Έχει να πάει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παίξει με τον Άρη, μετά φιλοξενεί την ΑΕΚ και τελειώνει στο Αλκαζάρ με την Λάρισα. Τέσσερις βαθμοί μάλλον θα του φτάσουν.
 
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 13η θέση και αυτός με 30 βαθμούς. Υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον ουραγό Πανθρακικό και έχει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Άρη. Την τελευταία αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τέσσερις βαθμοί μπορεί να μην φτάσουν.
 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην 14η θέση με 28 βαθμούς.Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πάει στο “Καυτανζόγλειο” για το ματς με τον Ηρακλή και έχει δεύτερο σερί εκτός με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Τελειώνει με τον Παναθηναϊκό εντός. Θέλει έξι βαθμούς σίγουρα και βλέπουμε.
 
Η Ξάνθη είναι 15η με 28 βαθμούς. Πάει αρχικά στο “Γ. Καραϊσκάκης για να παίξει με τον Ολυμπιακό, μετά υποδέχεται στα Πηγάδια τον Ατρόμητο και ολοκληρώνει με τον Ηρακλή εκτός. Ισχύει ότι και για τον ΠΑΣ, έξι βαθμοί, ίσως και εφτά θα χρειαστεί για να σωθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε