Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Αποδείξεις και φεύγουμε”

Μελομακάρονα και δίπλες ζήτησαν οι καταληψίες των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε αποδείξεις ότι θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσαν οι καταληψίες των γραφείων.

Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της κατάληψης στην οδό Γράμμου:

 
Κύριοι αμέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως ισχυρίζεστε τη Δευτέρα πρόκειται να ξεκινήσει ο έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές και ζητάτε την αποχώρησή μας από τα γραφεία.

Εμείς από την πλευρά μας ζητάμε με την παρούσα, να μας κοινοποιήσετε την εντολή ανάθεσης ελέγχου, η οποία ορίζει την ελεγκτική εταιρεία (της προτίμησή σας!), προτείνει τον ορκωτό ελεγκτή που θα παρακολουθήσει τον έλεγχο (και πάλι της αρεσκείας σας!), καθορίζει το είδος του ελέγχου (είναι άραγε διαχειριστικός;) και τις ελεγχόμενες χρήσεις (αφορά την περίοδο 2004-2009;).

Προκειμένου να αποφευχθεί χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της ανωτέρω εντολής, ζητούμε να μας αποστείλετε έγγραφο της ελεγκτικής εταιρείας με τον αριθμό πρωτοκόλλου, τον αριθμό μητρώου, το κόστος και τις ώρες ελέγχου.

ΥΓ1: Εφ΄ όσον ο έλεγχος ξεκινά τη Δευτέρα, τα ανωτέρω έχουν ήδη τακτοποιηθεί και δεν δικαιολογείται χρονική καθυστέρηση.
ΥΓ2: Ο οικονομικός έλεγχος δεν πρόκειται να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που εισέρρευσαν στην ΠΑΕ την τελευταία πενταετία. Άλλωστε η ΠΑΕ ελεγχόταν για κάθε διαχειριστική περίοδο από γνωστή πολυεθνική.
ΥΓ3: Αλήθεια, την εταιρεία EMPIRE 1924 ποιος θα την ελέγξει;
ΥΓ4: Θέλουμε μελομακάρονα και δίπλες!!!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε