Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποδόσεις – φωτιά για νίκη της Εθνικής από τα πρακτορεία στοιχημάτων – Τι προβλέψατε εσείς

Αποδόσεις – φωτιά για νίκη της Εθνικής από τα πρακτορεία στοιχημάτων – Τι προβλέψατε εσείς

Το σήμα της νίκης κάνουν οι Έλληνες που “κλείνουν το μάτι” στην Εθνική μας ομάδα ελπίζοντας σε μια επική νίκη απέναντι στο “μεγαθήριο” που λέγεται Αργεντινή. 

Μπορείτε ακόμα και να εξαπλασιάσετε τα κεφάλαιά σας αν αποφασίσετε να ποντάρετε υπέρ της εθνικής.

Κατ’ αρχήν ο ΟΠΑΠ, υπόσχεται άμεση απόδοση 550% για κάθε ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι η Εθνική Ελλάδος θα καταφέρει σήμερα να επικρατήσει της αργεντινής του Ντιέγκο Μαραντόνα. 

Οι κάτοικοι του εξωτερικού μπορούν να απευθυνθούν και σε διαδικτυακούς πράκτορες στοιχημάτων, οι οποίοι προσφέρουν αποδόσεις της τάξης του 600%. 

Για τους πιο τολμηρούς ο ΟΠΑΠ, δίνει αποδόσεις που κυμαίνονται μεταξύ 1500% και 6000%, αν προβλέψουν τον πρώτο σκόρερ του κρίσιμου αγώνα.

Ενδεικτικά το γνωστό διαδικτυακό πρακτορείο στοιχημάτων William Hil δίνει για νίκη της Ελλάδας 11/2 για ισοπαλία 13/5 και για ήττα της εθνικής μας 4/7.

Και ο λόγος σ’ εσάς

Το Newsit βγήκε στον δρόμο και ζήτησε τα δικά σας προγνωστικά . Η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ελληνες φίλαθλοι “συμβουλεύουν” τον Ρεχάγκελ πως να αντιμετωπίσει τον Μέσι και λένε τι περιμένουν από τους διεθνείς μας. Βέβαια δεν λείπουν και οι απαισιόδοξοι που δίνουν ως πρόγνωση σκόρ το…….. ” πολλά με λίγα”.

Ακούστε τι είπαν στο Newsit

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε