Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποφάσισαν… να συζητήσουν με την Arboris στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ούτε στο δεύτερο διοικητικό συμβούλιο βγήκε κάποια οριστική απόφαση για την πρόταση της Arboris Capital. Η διοικούσα επιτροπή θα συζητήσει με την εταιρεία ώστε να ανακαλύψει τις προθέσεις της.

Χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο έγινε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που είχε θέμα την πρόταση της Arboris Capital.

Όπως πάντως συνέβη και στο προηγούμενο ΔΣ έτσι και σε αυτό δεν υπήρξε κάποια οριστική απόφαση. Το μόνο που αποφασίστηκε είναι η συνέχιση των διαπραγματεύσεων της διοικούσας επιτροπής με την εταιρεία από το Άμπου Ντάμπι.

Οι όποιες εξελίξεις πάντως μετατέθηκαν στη Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου, αν και συνήθως στις ΓΣ δεν εμφανίζονται οι μέτοχοι.

Μετά το τέλος του ΔΣ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκό θα βρει το δρόμο του:

“Σήμερα εξετάσαμε ξανά την περίπτωση της Arboris, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Είδαμε και μελετήσαμε τους όρους της πρότασης. Το ΔΣ όμως δεν είναι υπεύθυνο και δεν μπορεί να χρεωθεί την απόφαση. Γι αυτό θα αποφασίσει η ΓΣ στις αρχές Νοεμβρίου. Εμείς θα πάρουμε οριστική απόφαση μόνο όταν μάθουμε και την απόφαση των μετόχων.”

Ο ισχυρός άντρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού επανέλαβε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ:

“Εχουμε πει εδώ και καιρό την πρόθεσή μας. Να μην γινόμαστε κουραστικοί. Κουραστήκαμε. Σαράντα χρόνια είμαστε στον Παναθηναϊκό και έχουμε δώσει τα πάντα. Κάποτε θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου. Η απόφασή μας είναι αμετάκλητη. Εμείς κρίναμε ότι τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν το κάναμε φέτος αυτό, να φύγουμε δηλαδή, παρότι το είχαμε πει, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος αγοραστής να συνεχίσει το τμήμα. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το τμήμα να διαλυθεί και έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και φέτος.”

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε