Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποφασισμένοι να τα πάρουν όλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν για το φάιναλ φορ, το ελληνικό πρωτάθλημα και συμφώνησαν ότι θα δώσουν τα πάντα για το τριπλ κράουν. Γιγαντοοθόνες στον Πειραιά για τον ημιτελικό με την Παρτιζάν.

Οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιάννης Μπουρούσης, Τζος Τσίλντρες και Λίνας Κλέιζα βρέθηκαν σε εκδήλωση της WIND και μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία των “¨ερυθρόλευκων” αλλά και για τα σημαντικότερα που έρχονται…

 
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες σε σημείο της πόλης για να δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τον ημιτελικό με την Παρτιζάν και βεβαίως τον τελικό εάν προκριθεί εκεί η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη.
 
Παπαλουκάς: “Είναι δύσκολο για τα άλλα παιδιά να διαλέξουν αλλά για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Θέλω το πρωτάθλημα αν και μπορούμε να πάρουμε και τα δύο. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη στο Παρίσι και όχι τώρα. Το καλοκαίρι προστέθηκαν κάποιοι πολύ ποιοτικοί παίκτες και με την κατάκτηση του Κυπέλλου μας έφυγε και ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος. Όλες οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό έχουν πίεση, απλά στην Ελλάδα υπάρχει πίεση και εκτός γηπέδου. Το ήξερα αλλά επέλεξα να έρθω. Δεν μου αρέσει να ζω σε ευθεία γραμμή. Η ζωή είναι σαν το καρδιογράφημα, αν είναι ευθεία είσαι νεκρός”.
 
Μπουρούσης: “Συμφωνώ με τον Θοδωρή. Και εγώ το πρωτάθλημα θέλω αλλά η Ευρωλίγκα προηγείται χρονικά. Σίγουρα μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να τα πάρουμε όλα. Το ματς με την Παρτιζάν θα είναι διαφορετικό”.
 
Τσίλντρες: “Τώρα ασχολούμαι μόνο με το φάιναλ φορ. Έχουμε χρόνο για το πρωτάθλημα. Είναι υπέροχα στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί απέναντί μου και μου αρέσει πολύ. Πρέπει να παίξουμε καλά. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και πρέπει να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Πρέπει να παίξουμε καλά και αυτή είναι η πίεση μας”.
 
Κλέιζα: “Η Παρτιζάν έχει καλούς παίκτες και για να βρίσκεται στον ημιτελικό, πάει να πει ότι είναι καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το Παρίσι για να πάρουμε τίτλους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε