Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποφασισμένοι οι διεθνείς:Θα χαλάσουμε τη γιορτή των Πολωνών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου επί Πολωνικού εδάφους Τζαβέλλας, Μανιάτης και Χαλκιάς εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η Εθνική ομάδα θα ξεκινήσει με το… δεξί την τελική φάση του Euro 2012.

Το σποτ της Εθνικής – “Στην Ελλάδα ξέρουμε από θαύματα”(VIDEO)

Το στολίδι της Βαρσοβίας που θα φιλοξενήσει την Εθνική (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στον “αέρα” η πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro!

Οι τρεις διεθνείς επιβεβαίωσαν το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα, εξέφρασαν την πίστη τους ότι θα ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τον όμιλο και θα χαλάσουν τα σχέδια των διοργανωτών, Πολωνών.

Γιώργος Τζαβέλλας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Σε μία μεγάλη διοργάνωση, όπου ήρθαμε για να χαρούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρώτα από όλα, η Εθνική ομάδα έχει ένα καλό κλίμα. Περνάμε καλά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας ενδιαφέρει και ετοιμαζόμαστε είναι για το πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία. Το σημαντικό είναι η στήριξη των έμπειρων παικτών. Πιστεύω πως με το τόσο καλό κλίμα που έχουμε, θα καταφέρουμε πάρα πολλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας. 

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τους Πολωνούς. Οι Πολωνοί θα πρέπει να κάτσουν να αναλύσουν εμάς και εκείνοι θα έχουν το άγχος στο πρώτο παιχνίδι, γιατί είναι οι οικοδεσπότες.

Πιστεύω πως μπορούμε να επαναλάβουμε το θρίαμβο του 2004. Δεν είμαστε υπερόπτες και σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που έχουμε στον όμιλο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εκείνοι θα έχουν το άγχος και ελπίζω να είμαστε εκείνοι που θα τους ξανα χαλάσουμε τη γιορτή.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κώστας Χαλκιάς:  “Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να δώσουμε χαρά στους Έλληνες που θα είναι εδώ αλλά και θα μας βλέπουν από την πατρίδα. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στις δυνάμεις μας.

Αυτή η εθνική έχει καλό υλικό και για το μέλλον. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πρεμιέρα και όχι τι θα κάνουν οι άλλοι. 
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τον αντίπαλο. Υπάρχει άγχος. Εάν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Γιάννης Μανιάτης: “Έχουμε βελτιωθεί ήδη σε κάποιους τομείς από τη μέρα που συγκεντρωθήκαμε. Αν είμαστε όλοι στην καλή μας ημέρα στο παιχνίδι της Παρασκευής, θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας γνωρίζει τι πρέπει να διορθώσουμε.

Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που παίρνω μέρος. Οι παίκτες μεταξύ μας είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι να είμαστε δεμένοι. Εύχομαι την Παρασκευή να ξεκινήσουμε καλά και να έχουμε μια καλή παρουσία. 

Το κλειδί της επιτυχίας μέχρι τώρα ήταν η άμυνα. Η συλλογική δουλειά που κάναμε στα παιχνίδια ήταν το μυστικό. Δεχθήκαμε λίγα γκολ αλλά καλή δουλειά γίνεται συνολικά, όχι μόνο αμυντικά.”

Διαβάστε όλα τα νέα για το Euro στην ειδική σελίδα του NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε