Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αποφασισμένος ο Αλαφούζος – ΠΑΟ… στα δικαστήρια!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς να παραγνωρίζει τις αγωνιστικές αδυναμίες που έχει ο Παναθηναϊκός, ο ισχυρός άντρας των “πρασίνων” είναι αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να βρει το δίκιο της η ομάδα, μετά και τις διαιτητικές αποφάσεις του Αρετόπουλου στη ήττα από τον Πλατανιά.

Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό μία σειρά από μέτρα που θα λάβει, για να προστατέψει το “τριφύλλι”.

Άλλωστε, με δηλώσεις του στον “ΣΚΑΪ” ο κ. Αλαφούζος επανέλαβε πως οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν κάθε νόμιμου δικαιώματός τους έναντι της “… μαφίας που διοικεί το ποδόσφαιρο”. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Ένα πρώτο βήμα για τον κ. Αλαφούζο είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αφού ο ισχυρός άντρας των “πρασίνων” τονίζει πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη. Στόχος του είναι να προσβάλει τη “νομιμότητα” κάποιων οργάνων και των αποφάσεών τους, όπως και ορισμένων προσώπων που-όπως υποστηρίζει-δεν πρέπει να “σφυρίζουν” ή να αποφασίζουν για τις τύχες του ποδοσφαίρου.

“Βολές” Αλαφούζου κατά διαιτησίας

Από πλευράς της ΠΑΕ, σημειώνουν ότι από το Σεπτέμβριο είχαν ζητήσει την εξαίρεση του Αρετόπουλου από τα παιχνίδια της ομάδας, καθώς ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν τέταρτος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη” τον Φεβρουάριο του 2011 και δεν είχε γράψει στο φύλλο αγώνος τις επιθέσεις που είχαν δεχτεί παίκτες της ομάδας.

Αντωνιάδης: Ο Αρετόπουλος διέσυρε τον Παναθηναϊκό–Πλέον δεν τον σέβονται!

Παναθηναϊκός:Απειλείται η ύπαρξη μας και η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου

Μπαίνει στο “ψυγείο” ο Αρετόπουλος!

Μήνυση οπαδού του Παναθηναϊκού στον Αρετόπουλο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε