Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποφασίζουν για τον αγώνα του Ολυμπιακού

Το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για την. τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας περιμένουν οι “ερυθρόλευκοι” αναφορικά με την διεξαγωγής του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν στο “Λουζνίκι”.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (12/2) στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, όπου συνάντησαν ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία έφτανε τους -23 βαθμούς Κελσίου.

Οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ θα συναντηθούν στο “Λουζνίκι” με τους ανθρώπους των δύο ομάδων, οι οποίοι θα καταγράψουν την κατάσταση για το παιχνίδι. Ότι απόφαση παρθεί την Δευτέρα, θα επανεκτιμηθεί και την Τρίτη και έτσι όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης και από τις 15:00 που είναι τώρα να πάει στις 13:00 ή στις 14:00. Την Τρίτη, όμως, θα κριθεί εάν θα γίνει το παιχνίδι, αφού θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής και οι δύο προπονητές.

Αν η θερμοκρασία είναι οριακά κάτω από τους -15, τότε ο Σέρβος Μάζιτς θα ζητήσει την γνώμη τους. Αν είναι πολύ κάτω από τους -15, τότε η αναμέτρηση θα γίνει την επομένη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε