Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Απογοητευμένος ο Μπλάνκο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο εξέφρασε την απογοήτευση του για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του και τόνισε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα αν δεν υπάρξει σύντομα κάποια εξέλιξη.

Ο Αργεντινός περιμένει εδώ και καιρό το κάλεσμα της διοίκησης για να ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του Λυμπερόπουλου αλλά και στα μετεγγραφικά σενάρια.

Έπειτα από δυο παραγωγικές χρονιές δεν ήσουν πέρυσι το ίδιο παραγωγικός. Πού το αποδίδεις;

“Η αλήθεια είναι ότι για όλους πέρυσι ήταν δύσκολη χρονιά. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά και ο επιθετικός επηρεάζεται. Και όταν δεν κάνεις ευκαιρίες και ο επιθετικός δεν μπορεί να βάλει γκολ.”

Πιστεύεις ότι και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο;

“Εδώ και 1,5 χρόνο ακούω για ανανέωση. Αν έρθει η ανανέωση θα έρθει, αν δεν έρθει θα περιμένουμε να τελειώσει το συμβόλαιο και θα δούμε.”

Σε εκνευρίζει όλο αυτό το θέμα;

“Έχουν γίνει συζητήσεις εδώ και 1,5 χρόνο. Είμαι ήρεμος και αν έρθει η ανανέωση ήρθε.”

Παρ’ όλο αυτό το θέμα, παραμένει η επιθυμία σου να μείνεις στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια;

“Προσωπικά έχω βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχω δηλώσει και παλιά ότι είμαι χαρούμενος. Αν έρθει η πρόταση θα είμαι χαρούμενος. Αν όχι θα ψάξω κάτι άλλο στο τέλος του συμβολαίου μου.”

Η επιστροφή του Λυμπερόπουλου σε χαροποιεί;

“Ο Λυμπερόπουλος με βοήθησε πολύ την πρώτη χρονιά. Τον θεωρώ σαν… πατέρα μου στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε.”

Αρκετοί μιλούν για αλλαγή στα αποδυτήρια. Το εισπράττει και ο Ίσμαελ;

“Είμαστε όλοι εδώ. Προσπαθούμε να δουλεύουμε όλοι μας καλά. Θα δούμε στην πορεία αν θα συνεχιστεί το ίδιο θετικό κλίμα.”

Με την επιστροφή του Λυμπερόπουλου ευελπιστείς να γυρίσεις και εσύ σαν φορ περιοχή και να μη χρησιμοποιηθείς σαν δεξί χαφ μπακ;

“Ελπίζω και θέλω να αγωνιστώ ξανά στην επίθεση, γιατί όταν εγώ ήρθα στην ΑΕΚ ήρθα σαν επιθετικός. Ελπίζω φέτος να παίξω μόνο σε αυτή τη θέση. Πέρυσι είχα παίξει σε μία άλλη θέση λόγω τακτικής που δεν μου άρεσε, αλλά αναγκάστηκα να παίξω.”

Με τον προπονητή σου αισθάνεται καλά;

“Σίγουρα ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Εγώ προσπαθώ να κάνω καλή προετοιμασία για να ξεκινήσω καλά στους αγώνες.”

Το όνομα του Σκόκο και το δικό σου συζητιέται για μεταγραφές. Το συζητάτε καθόλου;

“Με τον Νάτσο δεν έχουμε μιλήσει πολύ. Αν θέλετε να ρωτήσετε τον Νάτσο κάτι να σας το πει ο ίδιος. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα για μένα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι διαβάζω από σας τους δημοσιογράφους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε