Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απογοήτευσε η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Βάργκας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με μοναδικό ελαφρυντικό τις απουσίες η “Ένωση” παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο και ηττήθηκε με 2-0 από την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση για την συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας της Πάτρας. Βαριά τιμωρία της Ουέφα στον Μάκο.

Τις εντυπώσεις από την πρώτη εμφάνιση του Φάμπιαν Βάργκας με την φανέλα της ΑΕΚ έκλεψε ο Χέλγκασον. Ο Κολομβιανός μέσος ήταν θετικός στο ντεμπούτο του, ωστόσο ήταν αδύνατο να καλύψει όλες τις… γκέλες του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού. Το γκολ για την Παναχαϊκή δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο λόγο αστοχίας των επιθετικών και των επεμβάσεων του Κωνσταντόπουλου.Παρόλαυτα η “Ενωση” είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο.
 
Οι παίκτες του Μανόλου Χιμένεθ φάνηκαν να επηρεάζονται από τον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και την καταρρακτώδη βροχή που άρχισε να πέφτει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με συνέπεια να παραταχθούν με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.
 
Στο 47΄ο Μιλοσέσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή και στο 88΄ο Ταφίλι με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0 το οποίο αναδεικνύει τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ.
 
Το μόνο που έχει να κρατάει η “Ένωση” από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η απόδοση του Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.
 
Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας ο Κολομβιανός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova:
 
“Είμαι πολύ καλά. Έχω κάνει μόνο δύο προπονήσεις, αλλά μέρα με τη μέρα θα είμαι όλο και σε καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα θέλω παιχνίδια στα πόδια μου για φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Η θέση που μου αρέσει να παίζω είναι μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς στη μεσαία γραμμή. Εκεί δηλαδή που παίζω και στο σημερινό φιλικό. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί φέτος. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Γίνεται καλή προσπάθεια και συλλογική δουλειά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας”.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Ντέγιαν, Κυβελίδης, Φουρτάδο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46′ Αραμπατζής), Καράμπελας (46′ Κοντοές), Χέλγκασον, Κάλα (55′ Βλάχος), Γεωργέας (46′ Τσουκαλάς), Βάργκας (46′ Γκερέιρο), Κλωναρίδης (82′ Φούντας), Λαγός (46′ Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος (46′ Νικόλτσης), Λεονάρντο (56′ Τσίτας), Μπερνς (82′ Κατσέτης).
 

Η Ουέφα τιμώρησε με 4 αγωνιστικές τον Μάκο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε