Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απογοητευτική εμφάνιση από ΠΑΟΚ ενόψει Βαλερένγκα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπροστά σε περίπου 9.000 θεατές η ομάδα του Μπόλονι έδειξε ανέτοιμη για πριν τις αναμετρήσεις με την νορβηγική ομάδα, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό, έχοντας απογοητευτική απόδοση. Έπαιξε και αποθεώθηκε ο Λαζάρ.

 Οι… εκλεκτοί του Μπόλονι με Βαλερένγκα

 
Ο ΠΑΟΚ ήταν γενικότερα… κακός, προβλημάτισε ειδικά αμυντικά και το μόνο ίσως που έφερε χαμόγελα στον τεχνικό των Θεσσαλονικέων ήταν η εμφάνιση του Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος με το καλημέρα της παρουσίας του στην ομάδα έδειξε θετικότατα στοιχεία.
 
Ο “δικέφαλος του Βορρά” ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος, με τους βασικούς του να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες.
 
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ελαφρώς καλύτεροι και πιο δημιουργικοί στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 77′, όταν μετά από μακρινό σουτ του Αρίας, ο Τσιντόντας απέκρουσε, με τον Παπάζογλου στην επαναφορά, με διπλή προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, δεν κράτησε παρά ένα λεπτό, καθώς ο Πιερικός ισοφάρισε με τον Κωνσταντινίδη που δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
 
Στα εναπομείνετα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε και αναμφίβολα φάνηκε πως ο Μπόλονι έχει πολλή δουλειά να κάνει με τους παίκτες λίγες ημέρες πριν τα προκριμάτικα…
 
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Κρέσιτς , Λίνο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης.
 
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Κρέσιτς (46′ Χαλκιάς), Λίνο, Σνάουτσνερ (65′ Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65′ Σαβίνι), Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία (46′ Λαζάρ), Τσουκαλάς (46′ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (Μωυσιάδης), Ρομπέρ (46′ Γεωργίου), Αθανασιάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε