Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκλειστικά στο NewsIt o Μιχάλης Ζαμπίδης!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα του Kick Boxing παγκοσμίως, το Κ-1 που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Αθήνα. Ο 13 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, “Iron Mike” μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του NewsIt.

Το K-1, η «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing παγκοσμίως, που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα! Το K-1 World Max 2012 Final 8, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών του kick boxing στον κόσμο.
Ανάμεσα τους και εκπρόσωπος της Ελλάδας ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που διεκδικεί το τρόπαιο του Κ-1 και στον πρώτο του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό ΜακΑλιστερ.

Δείτε τι είπε ο Iron Mike στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο NewsIt:

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός από την επίσημη σελίδα στο facebook www.facebook.com/K1.Athens, από την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.gr και από την επίσημη διεθνή ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.tv !

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr και το boxoffice.gr, και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε