Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Newsit: Ο…γνώριμος ξένος προπονητής που θέλει η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος δήλωσε την Παρασκευή ότι εκτός των Πάντιτς, Χάβου και Λίνεν εξετάζεται και η περίπτωση ενός ξένου προπονητή «έκπληξη», χωρίς να αναφέρει για ποιον πρόκειται. Λίγες ώρες αργότερα, το Newsit.gr αποκαλύπτει το όνομα του τεχνικού που αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και λεπτομέρειες για την «κιτρινόμαυρη» κρούση σε αυτόν.

Την ώρα που ο Μίλινκο Πάντιτς έχει εξασφαλίσει παράταση για να απαντήσει και ο Μάκης Χάβος είναι stand by για να του απαντήσουν, στην ΑΕΚ εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση ξένου προπονητή, κάτι που είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες και επιβεβαιώθηκε από τον Ανδρέα Δημητρέλο την Παρασκευή.

Αυτό που δεν θέλησε να αποκαλύψει ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι το όνομά του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit, πρόκειται για τον «φρέσκο» στην προπονητική, Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα τόσο στην Πορτογαλία, όσο και σε ομάδες εκτός της πατρίδας του (κυρίως ιταλικές), έγινε ακόμη πιο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ πριν από λίγα χρόνια, τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός διευθυντής.

Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική τα έκανε πρόπερσι ως βοηθός του Ντομινίκ Ντ’Ονόφριο στην Σταντάρ Λιέγης, στην οποία είχε αγωνιστεί παλιότερα ως παίκτης, ενώ στις αρχές του 2012 ανέλαβε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής Ολιανένσε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsit, η πρόταση στον Σέρζιο Κονσεϊσάο αφορά σε συμβόλαιο 9 μηνών και οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο, με τις απολαβές του έως το καλοκαίρι του 2013 να μην υπερβαίνουν τα 100.000 ευρώ.

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Ανδρέα Δημητρέλου, ο οποίος «τρέχει» την περίπτωσή του, με την ελπίδα να αποσπάσει το «ναι» του Πορτογάλου, κάτι που θα «φρενάρει» τις υπόλοιπες υποψηφιότητες για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του είχε ακουστεί για την ΑΕΚ και το καλοκαίρι, πριν αναλάβει τελικά ο Βαγγέλης Βλάχος.

Μάκης Μπεκιάρης

Την Κυριακή απαντάει ο Πάντιτς – “Ντόπες” από Δημητρέλο, οπαδούς στους παίκτες

Άνοίγει ο…δρόμος για Βιντιάδη – Επέστρεψε στην προεδρία ο Δημητρέλος

Δημητρέλος: Μακάρι να μπει ο Βιντιάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε