Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκλιμάκωση

Πέφτουν οι τόνοι εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, ΦΩΤΟ EYROKINISSI

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έριξαν τους τόνους στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά όπου συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Θέμα συζήτησης ήταν τα μέτρα ασφαλείας για το κυριακάτικο ντέρμπι (18:30). Όπως αποφασίσθηκε στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν τέσσερις εισαγγελείς, οι οποίοι δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να μεταβούν στο ΣΕΦ για το μπασκετικό ντέρμπι.

 
Παρών στις κερκίδες του γηπέδου «Καραϊσκάκη» θα είναι και ο κ.Σοφουλάκης από την Εισαγγελία Πειραιά, ο οποίος έχει αναλάβει την προκαταρκτική έρευνα για το εάν όντως έγιναν οι δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Την Παρασκευή αρχίζει η έρευνα στην οποία ο κ.Σοφουλάκης θα ζητήσει λεπτομέρειες από τους δημοσιογράφους που υπέγραψαν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.
 
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μέσω των εκπροσώπων τους έδειξαν διάθεση να πέσουν οι τόνοι, που είχαν ανέβει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.
 
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης δήλωσε : “Είχαμε μία καλή συνάντηση και τα δύο μέρη εξέφρασαν την επιθυμία τους να πέσουν οι οποίοι τόνοι ανέβηκαν τις τελευταίες ημέρες. Θέλουμε να γίνει ένα καλό ντέρμπι με ηρεμία και να νικήσει ο καλύτερος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να μας υποστηρίξει σε κόσμια πλαίσια και να μην έχουμε προβλήματα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό και θα δείξουν μια κακή εικόνα για το ποδόσφαιρο μας”.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του εκπρόσωπου του Παναθηναϊκού, Στέφανου Ησαία : “Έγινε η σύσκεψη με σκοπό να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε στο ντέρμπι να αναδειχθούν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, που είναι οι παίκτες. Βαίνουμε προς αποκλιμάκωση της έντασης που υπήρξε. Όλα θα πάνε καλά. Η επιστολή του Παναθηναϊκού έγινε με βάση τα δημοσιεύματα που υπήρχαν για δηλώσεις που φερόταν να έχει κάνει ο κ. Κόκκαλης και θέλανε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θεωρούμε πως όλα θα πάνε καλά”. 

Ο Κάκος διαιτητής του ντέρμπι.

Κόκκαλης: Είναι ψέμματα

Το ντέρμπι άρχισε νωρίς.

Πάει Καραϊσκάκη ο Λέτο.

Παίζει ο Γκαλέτι.

Ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία στο Άλκμααρ και ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό.

Σισέ: Θα σας νικήσουμε

Συγγνώμη Νικοπολίδη σε Ζίκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε