Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Απ΄όλα έχει ο μπαξές..

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η “μάχη” της Κρήτης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, ο αγώνας επιβίωσης μεταξύ Κέρκυρας και ΠΑΣ Γιάννινα και η δοκιμασία του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στην Λειβαδιά συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Με τρεις αναμετρήσεις που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και ενδεχομένως να αποβούν καθοριστικές στις πορείες των ομάδων την φετινή σεζόν, ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Χωρίς τους Μποντόρ και Μάντζιο ο ΟΦΗ των τεσσάρων συνεχόμενων νικών κοντράρεται στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη ο οποίος σε 10 παιχνίδια εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από Ολυμπιακό και Ξάνθη.

Την ίδια ώρα, η Κέρκυρα φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς χωρίς αύριο και για δύο ομάδες. Οι Φαίακες με 12 βαθμούς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ δύο περισσότερους έχει η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.>Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το +5 από τον Ολυμπιακό, +8 και να περιμένει στραβοπάτημα των Πειραιωτών στην Τούμπα που θα τον φέρει αγκαλιά με τον τίτλο. Αντίπαλος, ο Λεβαδειακός που με την σειρά του “καίγεται” για βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία. Για τους “πράσινους” θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Λέτο και ο αρχηγός τους, Γιώργος Καραγκούνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Εργοτέλης – ΟΦΗ 17:15
Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 19:30

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – Δόξα Δράμας 15:00
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 15:00
ΑΕΚ – Πανιώνιος 17:15
Σκόντα Ξάνθη – Άρης 19:30
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 19:30

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε