Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Απολογήθηκε ο Μαρινάκης – “Αφού προσβλήθηκε ο Κάκος γιατί δεν το ανέφερε;”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απολογήθηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την εισβολή του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ δεν παρέστη αυτοπρόσωπος, με τον Βασίλη Γκαγκάτση να τον εκπροσωπεί. Ο νομικός σύμβουλος των Πειραιτών υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή είναι αναρμόδια ώστε να ασκήσει δίωξη σε μέλη της ΕΠΟ και ότι μόνο η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο.
 
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επανέλαβε ότι είχε πει και στην απολογία του Μαρινάκη σχετικά με τις δηλώσεις κατά Δαλούκα. “Μοναδικός αρμόδιος για να ασκήσει δίωξη σε μέλη της ΕΠΟ είναι η γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Είναι αναρμόδια η πειθαρχική επιτροπή να επιβάλλει ποινή. Αν τιμωρηθούν τα 13 από τα 21 μέλη του Δ.Σ. από την πειθαρχική δεν θα υπάρχει Δ.Σ. της ΕΠΟ. Δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τον κ. Φάκο ώστε να υπάρχει μια πιο φειδωλή άσκηση διώξεων”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο Γκαγκάτσης σημείωσε: “Που τα είδε αυτά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας; Από πού και ως που ήταν δημόσια δυσμενής κρίση η ιδιωτική συζήτηση;. Ποιός την βάφτισε έτσι; Εστω ότι ειπώθηκαν όλα αυτά. Αφού προσεβλήθη ο Κάκος γιατί δεν τα ανέφερε στο φύλλο αγώνα; Απο που και ως που βρήκε το απαράδεκτα έντονο ύφος. Δεν μπορεί οτιδήποτε γράφεται ο στον τύπο να είναι δημόσια δυσμενής κρίση”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, με την ιδιότητα του μάρτυρα, επικαλέστηκε δήλωση του Μαρινάκη στο τέλος του αγώνα, ότι “ίσως έγιναν λάθη”. Και πρόσθεσε: “Στην συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας πρόσφατα ο κ. Γόντικας είπε ότι δεν ήταν εισβολή, ούτε φραστικό επεισόδιο”.
 
Εν συνεχεία ο Βασίλης Γκαγκάτσης πήρε και πάλι το λόγο επαναλμβάνοντας ότι είχε πει και στην απολογία του Μαρινάκη σχετικά με τις δηλώσεις κατά Δαλούκα. “Μοναδικός αρμόδιος για να ασκήσει δίωξη σε μέλη της ΕΠΟ είναι η γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Είναι αναρμόδια η πειθαρχική επιτροπή να επιβάλλει ποινή. Αν τιμωρηθούν τα 13 από τα 21 μέλη του Δ.Σ. από την πειθαρχική δεν θα υπάρχει Δ.Σ. της ΕΠΟ. Δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τον κ. Φάκο ώστε να υπάρχει μια πιο φειδωλή άσκηση διώξεων”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Να σημειωθεί ότι ο Γκαγκάτσης ζήτησε την απαλλαγή Μαρινάκη, ενώ προτίθεται να καταθέσει υπόμνημα μέχρι την Τρίτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε