Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απολογήθηκε στον Αδαμίδη ο Μανωλάς για την… κακιά στιγμή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νεαρός αμυντικός εμφανίστηκε μετανιωμένος για το επεισόδιο που δημιούργησε με το Νίκο Κωστένογλου, στην προπόνηση της Τετάρτης. Τι αποφάσισε η διοίκηση της Ένωσης…
 
Ο Κώστας Μανωλάς πήγε στο γραφείο του Σταύρου Αδαμίδη, πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, για να απολογηθεί για το επεισόδιο που προκάλεσε.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ άκουσε τον 20χρονο αμυντικό να του λέει ότι έκανε λάθος και μετανιώνει, με τον Αδαμίδη να του εξηγεί ότι κατανοεί ότι είναι κρίσιμη περίοδος για όλους, άπαντες έχουν και τα δικά τους προσωπικά θέματα που τους επηρεάζουν (μαζί πρώτο το οικονομικό), αλλά η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλους και ότι δεν πρέπει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.
 
Παρόλο που δέχθηκε τις συστάσεις λοιπόν του Σταύρου Αδαμίδη, δεν του ανακοινώθηκαν συνέπειες απ’ τον υπό παραίτηση πρόεδρο.
 
Η απόφαση για πιθανή τιμωρία του Μανωλά, είναι πλέον στο χέρι του Κωστένογλου. Δεν αποκλείεται, για λόγους πειθαρχίας όλης της ομάδας, ο τεχνικός της ΑΕΚ να αποκλείσει τον Μανωλά από το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε