Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της αποχής

Όλο και πιο δύσκολο φαίνεται πως είναι για τους παίκτες των ομάδων της Σούπερ Λιγκας να πραγματοποιήσουν αποχή, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, με αφορμή τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύο πολύ σημαντικά εμπόδια καλείται να ξεπεράσει ο ΠΣΑΠ για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο 

Από τη μία, υπάρχουν οι αντιδράσεις των διοικήσεων της κάθε ΠΑΕ, οι οποίες είναι αντίθετες και πιέζουν τους παίκτες τους.
 
Το άλλο ενδεχόμενο υπάρχει περίπτωση να έχει… διχαστικά επακόλουθα για τις ομάδες. Να κατέβει για παράδειγμα μία ομάδα που δεν συμμετέχει στην αποχή στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει στα χαρτιά τους βαθμούς της νίκης από μία ομάδα που απέχουν οι ποδοσφαιριστές της.
 
Η λύση στο όλο θέμα είναι είτε να ψηφίσουν υπέρ όλες οι ομάδες, είτε να αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας να αναβάλει την αγωνιστική, με το δεύτερο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
 
«Κάναμε όλοι υπομονή μέχρι στιγμής, στα κρούσμα βίας που έχουν σημειωθεί τη φετινή χρονιά, αλλά πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο» υπογράμμισε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στη συνάντηση της Παρασκευής των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
 
Να τονίσουμε πως υπέρ της αποχής είναι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Skoda Ξάνθη, ο Ατρόμητος, η Λάρισα, ο Ηρακλής και ο Πανσερραϊκός, ενώ κατά έχουν ταχθεί Ολυμπιακός Βόλου, Εργοτέλης, Καβάλα, Κέρκυρα, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε