Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ούτε η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης, να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και η αντέφεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που ζητούσε τη μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους είχαν… καλή τύχη.
Και οι δυο απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει ήδη την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (στο ματς με τον Εργοτέλη), αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιδίωξε να αυξηθεί η ποινή θεωρώντας πως τα επεισόδια κακώς χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και ήταν ευρείας κλίμακας.
 
Ο Ολυμπιακός, με τη σειρά του, αν κι έχει εκτίσει την ποινή του, είχε καταθέσει αντέφεση αφενός για ηθικούς λόγους και αφετέρου γιατί αν δικαιωνόταν τα επεισόδια θα θεωρούνταν μεμονωμένα και δεν θα ήταν υπότροπος για εκτεταμένα επεισόδια εφόσον συνέβαινε κάτι μεμπτό στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.
 
«Το θέμα είναι ηθικής τάξεως. Η άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι εσφαλμένη, έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη», είχε δηλώσει ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη διαδικασία της εκδίκασης που δεν διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη κατά της υπ΄ αριθμ. 94/2011 απόφασης ΠΕ/Super League και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την αντέφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (αγώνας με Παναθηναϊκό στις 19/2)».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε