Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απορρίφθηκε η ένσταση των Τρικάλων – Προάγγελος για την τύχη ΟΦΗ και Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε ότι είναι αναρμόδιο να εκδικάσει την ένσταση των Τρικάλων κατά της απόφασης για τη μη αδειοδότηση της ομάδας από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Μένει στην Football League o Αγρ. Αστέρας – Στα πλέι-άουτ η Καρδίτσα – Υποβιβάζεται ο Ιωνικός

Το θέμα είναι ότι τα Τρίκαλα στήριζαν πολλές από τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως στηρίζουν ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ.

Το ότι η ένσταση κρίθηκε απαράδεκτη και το δικαστήριο αναρμόδιο να την εκδικάσει σημαίνει ότι δύσκολα θα έχουν τύχη και οι ενστάσεις των δύο άλλων ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε την με αριθμό πρωτοκόλλου 16862/2011 από 23-5-2011 προσφυγή της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά της υπ’ αριθμόν 6/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ και αποφάσισε ότι:

Απορρίπτει την προσφυγή ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του παρόντος δικαστηρίου, ως ορίζεται ρητώς στο άρθρο 7, με τίτλο «Δικαιοδοτικά Οργανα», του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων και Οικονομικό Ευ Αγωνίζεσθαι UEFA-ΕΠΟ, σε συνδυασμό και με το άρθρο 2 παράγραφος 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας (ΠΟΑ-ΕΕΑ) όπου προβλέπεται ότι : «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι αρμόδια για την εκδίκαση της υπόθεση σε δεύτερο και τελευταίο βαθμό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε