Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού παρουσία Αλαφούζου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο επικεφαλής της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” έδωσε το παρόν στο ΔΣ της Superleague για να υπερασπιστεί το αίτημα των πρασίνων για αναβολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή το απέρριψε.

Όπως αναμενόταν, κανονικά το Σάββατο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική μετά την απόφαση της Superleague να απορρίψει το αίτημα των πρασίνων.

Το “τριφύλλι” είχε ζητήσει την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα καθώς η διεξαγωγή του είναι ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια με την Μάλαγα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, για να υπερασπιστεί το συγκεκριμένο αίτημα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής βρέθηκε για πρώτη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο οι προσπάθειες του έπεσαν στο κενό.

Με 10 κατά, 3 υπέρ και 3 λευκά «κόπηκε» το αίτημα του «τριφυλλιού» και στα αξιοσημείωτα της συνεδρίασης ήταν ο διάλογος του Γιάννη Βρέντζου, του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Θέλω να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτά που γράφεις στο twitter» είπε ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων», με τον Αλαφούζο να ξεκαθαρίζει πως «είναι προσωπική μου άποψη και θα την εκφράζω. Για τον Μόραλη έχω να πω πως ναι μεν τον θεωρώ ηθικό αλλά δεν πρέπει να είναι πρόεδρος κάποιος από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό».

Ξαφνικό πρόβλημα με Χριστοδουλόπουλο – Αμφίβολος για τη Μάλαγα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε