Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Απόρθητο το κάστρο του – Άρης-Λεβερκούζεν 0-0

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Άρης θα ήθελε κάτι παραπάνω από το ματς κόντρα στην Μπάγερ αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και έμεινε σε τροχιά πρόκρισης. Στο άλλο ματς η Ατλέτικο νίκησε εύκολα με 3-0 την Ρόζεμποργκ.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του. Στα πρώτα 15 λεπτά έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.
 
Οι Γερμανοί όσο πέρναγε η ώρα ισορροπούσαν το ματς και προς το τέλος του ημιχρόνου ανέλαβαν τα ηνία του. Δεν απείλησαν ιδιαίτερα και χαρακτηριστικό είναι ότι η σημαντικότερη ευκαιρία τους χάθηκε στο 39′ με την εκτέλεση φάουλ του Κάντλετς.
 
Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Ο Άρης ήταν και πάλι αυτός που απείλησε περισσότερο την εστία του Άντλερ.
 
Στο 57′ μάλιστα ο Κόκε βρέθηκε σε πλεονεκτικότατη θέση μετά από κάθετη πάσα του Ρουίς, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
 
Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες μάλλον θέλησαν περισσότερο να προστατεύσουν τα μετόπισθεν παρά να βγουν μπροστά και να σκοράρουν.

Άρης: Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάλβο, Τόχα, Κόκε (70′ Μενδρινός), Ρουίς, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι.

Λεβερκούζεν: Άντλερ, Ρέιναρτζ, Φρίντριχ, Ρόλφες (76′ Ντερντιγιόκ), Μπέντερ, Χέλμες, Μπάλιτς (63′ Βιδάλ), Βίντα, Κάντλεκ, Κάπλαν, Γιόργκενσεν (60′ Μπαρνέτα).

Στο άλλο ματς του ομίλου Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρόζεμποργκ 3-0.

2ος όμιλος
 
1. Μπάγερ Λεβερκούζεν 5
2. Άρης 4
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 4
4. Ρόζεμποργκ 3


Επόμενη αγωνιστική (04/11)
 
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άρης
Ρόζεμποργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε