Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Αποστολάκης: Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ

Όλα "ανοιχτά" με Ρόμα
Όλα "ανοιχτά" με Ρόμα, υποστήριξε ο Στράτος Αποστολάκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη σιγουριά ότι οι “πράσινοι” θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά τόνισε ότι φέτος τα πάντα είναι απρόβλεπτα.

“Αν πόνταρα κάπου τα χρήματα μου θα τα έβαζα στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έχει πολλές λύσεις΄”, δήλωσε ο Στράτος Αποστολάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη σιγουριά του ότι τελικά οι πράσινοι θα κατακτήσουν τον τίτλο. 

“Κατά ένα μέρος πιστεύω ότι τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Φέτος όλα είναι απρόβλεπτα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα σκαμπανεβάσματα μερικών ομάδων ή ότι έχουν δυναμώσει μερικές “μικρές” ομάδες, όπως η Καβάλα. Ή αν έχει να κάνει με την αδυναμία των δύο ομάδων, όπως για παράδειγμα πρώτα του Ολυμπιακού να κρατήσει τη διαφορά και τώρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει πιο γρήγορα το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μας έχουν πείσει οι μεγάλες ομάδες, ότι έχουν διάρκεια στην απόδοση τους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα”, ανέφερε.

Ο Στράτος Αποστολάκης χαρακτήρισε “φυσιολογική” την αγωνιστική κάμψη των “πρασίνων”, “Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Θέλει να πάρει αποτελέσματα. Τι να κάνουμε την Κυριακή αν παίξει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και χάσει; Ο Νιόπλιας μαζί με τον Βαζέχα έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αγωνιστική κάμψη. Κάποιοι ξένοι δεν γνωρίζουν τη σημασία του να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Κοίταζαν τα παιχνίδια με τη Ρόμα”. 

Τέλος, αναφέρθηκε και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα για τους “32” του Europa League: “Μπορούμε να παίξουμε αυτές τις ομάδες. Η Ρόμα δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που βλέπουμε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θα είναι ισορροπημένο το παιχνίδι. Δεν θέλουν ούτε εκείνοι το ματς να αποκτήσει τρελό ρυθμό. Θέλουν να περάσουν αλώβητοι από την Αθήνα και να δώσουν βαρύτητα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι προπονητών. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κάνει γκέλα στην έδρα του, μπορεί να παίξει εξίσου καλά και να πάρει ένα αποτέλεσμα στην Ιταλία. Πρέπει να έχει καλή παρουσία για να πάει με λιγότερες απώλειες στη συνέχεια των υποχρεώσεών του”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε