Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποθέωσε Γκαρσία ο Φορλάν – “Υπερήφανος που έπαιξα μαζί του”

Αποθέωσε Γκαρσία ο Φορλάν – “Υπερήφανος που έπαιξα μαζί του”

Με λόγια απέραντου σεβασμού μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ Ντιέγκο Φορλάν.

Ο μεγάλος άσος της Ουρουγουάης με δηλώσεις του στη Metrosport τόνισε αρχικά: “Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που πάντα, χωρίς να λέει πολλά λόγια, ήθελε να κάνει την καλύτερη δουλειά στο γήπεδο. Ο Πάμπλο Γκαρσία παραμένει σύμβολο για την Ουρουγουάη και δεν είναι τυχαίο ότι τον σέβονται όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του”.

Και πρόσθεσε: “Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που έπαιξα με τον Πάμπλο Γκαρσία. Έναν παίκτη που έκανε πάντοτε στο γήπεδο ότι μπορούσε για να μην χάσει. Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά λόγια. Οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε είναι μεγάλες και αυτό τα λέει όλα”.

Ο 34χρονος επιθετικός της βραζιλιάνικης Ιντερνασιονάλ μίλησε μάλιστα, για την αγάπη που δείχνουν στο συμπατριώτη του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και την οποία είχε και ο ίδιος αντιληφθεί όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη πριν λίγα χρόνια, για τον αγώνα της Ατλέτικο με τον Αρη πριν μερικά χρόνια. “Το αντιλαμβάνομαι. Δεν μου κάνει εντύπωση η αγάπη που του δείχνουν. Οι Έλληνες είναι ένα πολύ θερμό κοινό και είμαι βέβαιος ότι από την στιγμή που βλέπουν έναν παίκτη να τα δίνει όλα για την ομάδα τους, τον αγαπούν ακόμη περισσότερο. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, οπότε βρίσκω λογικό να τον αγαπούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Προσωπικά θα του εύχομαι πάντα τα καλύτερα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που και ο ίδιος είχε με προπονητές, κάνοντας ειδική αναφορά στον Κίκε Φλόρες με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ατλέτικο Μαδρίτης: “Είχε προσωπικό πρόβλημα με μένα και ήταν ξεκάθαρο. Εγώ από την πλευρά μου δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του. Ο Φλόρες είχε προβλήματα σε όποια ομάδα και αν πήγαινε. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο κύριος αυτός.Ίσως η συμπεριφορά μου προς εκείνον να μην ήταν τέλεια αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν τεχνικό. Είμαι 32 ετών και έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές”.

Διαψεύδει για Γκαρσία ο ΟΦΗ

Στηρίζει Δώνη ο Σαββίδης – “Ο Γκαρσία αρνήθηκε να συζητήσει μαζί μου”

Η…φυγάδευση του Δώνη απ’το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Στα χέρια με οπαδό του ΠΑΟΚ ο Δώνης!

Αποδοκιμάστηκε ο Δώνης – Στο “στόχαστρο” των οπαδών για… Γκαρσία

Κατσουράνης: Δεν παίζεται στα ίσα το πρωτάθλημα!

Συγκινημένος ο Πάμπλο Γκαρσία: Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε