Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποθέωσε τον Χαλκιά ο Μπόλονι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Με τα καλύτερα λόγια για τον 38χρονο τερματοφύλακα της ομάδας του μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκε και στο ματς του πρώτου γύρου.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού: 

«Αν ήθελα να μπω στην ανάλυση του παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε και από τις δύο ομάδες τακτικά λάθη, στο πρώτο μέρος δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχε καλό επίπεδο έντασης. Οι θέσεις μας στο γήπεδο ήταν σωστές και η αίσθησή μου ήταν πως η πρώτη ομάδα που θα έκανε το λάθος ή η πρώτη που θα έκανε κάτι καλό, θα ήταν αυτή που θα κέρδιζε. Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο λάθος και μετά, τακτικά και στο θέμα των δυνάμεων, ήμασταν αυτοί που μπορούμε για να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. 

Στο τέλος η νίκη ήρθε φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην Τούμπα, σήμερα δεν έκανε το ίδιο παιχνίδι κι ήμασταν έτοιμοι να το εκμεταλλευτούμε. Συγχαρητήρια για την ομάδα μου, συνήθως δεν μιλάω για ατομικές αποδόσεις, αλλά πρέπει να παραδεχτώ το μεγάλο “come back” του Χαλκιά σήμερα. Επίσης πρέπει να πω ότι οι εξετάσεις του Αποστολόπουλου δεν ήταν εύκολες. 

Θα πρέπει να σας πω ότι στη διάρκεια του αγώνα δεν το νιώθω, αλλά πριν και μετά το ματς το νιώθεις και πρέπει να πω πως είναι απογοητευτικό να παίζεις ένα ντέρμπι με άδειες κερκίδες. 

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι λυπημένοι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, με δυνατούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος. 

Νομίζω ότι έχουμε άλλα 7 παιχνίδια, είναι 21 βαθμοί, είναι πολλοί. Για μας είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί, γιατί χθες νίκησε χθες ο Ατρόμητος, και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πεντάδα και σε καλή θέση. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αποφασιστικοί οι σημερινοί βαθμοί, ήταν όμως σημαντικοί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε