Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποθέωση για Ντρογκμπά στην Κίνα – “Δεν ήρθα για τα λεφτά” (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Περισσότεροι από 1.000 κινέζοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Σαγνκάης για να αποθεώσουν τον Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος τόνισε πως η επιλογή του δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.

Αρκετοί κινέζοι υποδέχθηκαν τον πρωταθλητή Ευρώπης πέρυσι με την φανέλα της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός άσος υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, ενώ λίγα αργότερα δήλωσε:

“Γνωρίζω ότι η Κίνα είναι μια σπουδαία αθλητική χώρα. Για μένα είναι μία μεγάλη πρόκληση καθώς θα μπορούσα να μείνω στην Ευρώπη και να πάω σε μία άλλη ομάδα, σε μία ακόμα μεγάλη ομάδα”

Πραγματικά δεν ήρθα εδώ με την ιδέα να βγάλω πολλά χρήματα. Ήρθα γιατί είναι μία τελείως διαφορετική πρόκληση από όσα έχω δει μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Και αυτή είναι η ιδέα. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις αλλά αυτή εδώ είναι η πιο μεγάλη.

Θέλω να παίξουμε με τους συμπαίκτες μου όσο καλύτερο ποδόσφαιρο γίνεται. Και ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα, δεν ήρθα εδώ για να ξεκινήσω τη διαδικασία συνταξιοδότησής μου ή κάτι παρόμοιο.

Θέλω οι φίλαθλοι να καταλάβουν ότι είμαι εδώ για να νικήσω. Δεν είμαι εδώ για να αράξω και να χαλαρώσω”.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την Σανγκάη Σενσούα και θα αμείβεται με περίπου 250.000 ευρώ την βδομάδα.

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε