Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Αποχαιρέτησε” ο Καραγεωργίου–Παπουτσάκης:Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε για τον Εργοτέλη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε συγκινημένος την αποχώρησή του από τους Κρητικούς. Ο Απόστολος Παπουτσάκης έστειλε… μήνυμα τονίζοντας πως “… η Σούπερ Λίγκα δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη!”

Ο απερχόμενος προπονητής των Κρητικών μίλησε για τη θητεία του στην ομάδα του Ηρακλείου και ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για τον υποβιβασμό.

“Πριν 6,5 χρόνια χτύπησε το τηλέφωνό μου στην Θεσσαλονίκη. Ήταν ο κ. Τζώρτζογλου και ο κ. Σουλτάτος και αυτό ήταν η αιτία να βρεθώ εδώ και να γνωρίσω την Κρήτη. Σε αυτές τις επτά σεζόν υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μας, άσχετα αν το επίπεδο δεν ήταν σαν του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ τον Κ. Τζώρτζογλου που με έφερε εδώ και τον Κ. Παπουτσάκη. Μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα», τόνισε, ενώ για την τελευταία χρονιά στον πάγκο. «Δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Είχαμε περισσότερες απαιτήσεις, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη και βλέποντας πως δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα για το καλό του συλλόγου. Έχω φύγει και έχω πάει σε ομάδες. Είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήραμε μαζί με τον πρόεδρο. Έδωσα και την ψυχή μου, δέθηκα και να ξέρετε που τώρα θα βρίσκομαι μακριά πως ένας άνθρωπος θα χαίρεται με τις χαρές σας και θα στεναχωριέται με τις λύπες σας. Σας ευχαριστώ όλους, κυρίως τον κ. Παπουτσάκη, τους φιλάθλους που με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τα λάθη και τις αδυναμίες μου. Τον Σταύρο Λαμπράκη, έναν καταπληκτικό άνθρωπο που ο Εργοτέλης πρέπει να στηρίξει. Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την όμορφη περιπέτεια”, τόνισε ο κ. Καραγεωργίου..

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο Απόστολος Παπουτσάκης:
“Αποχαιρετούμε σήμερα έναν προπονητή. Ο Νίκος Καραγεωργίου προσέφερε πολλά, Το όνομα του συνδέθηκε με την άνοδο του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική. Τον ευχαριστούμε για όσο προσέφερε και θα είναι ένας πολύ καλός φίλος πάντα του Εργοτέλη. Μπορεί και ο ίδιος να θεωρεί τον εαυτό του Κρητικό. Το τέλος με τον Νίκο, ήταν και είναι πολύ δύσκολο σε απόφαση. Αποφασίσαμε από κοινού πως είναι καλύτερο για όλους να τερματίσουμε την συνεργασία μας”.

Όσο για τα όσα δήλωσε προ ημερών περί αποκαλύψεων που θα κάνει για… μαγειρέματα στο πρωτάθλημα, είπε: “Ξέρω πως έχετε να ρωτήσετε πολλά, Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι εδώ. Να έχετε υπόψη πως το πρωτάθλημα της σουπερ λίγκα δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη! Να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα. Σε λίγες μέρες σε μια νέα συνέντευξη Τύπου θα πούμε περισσότερα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε