Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποχή προτείνει η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και άλλων οκτώ ομάδων τάχθηκαν υπέρ της αποχής στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Από πλευράς Ολυμπιακού στη σύσκεψη βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Αντώνης Νικοπολίδης, από τον Παναθηναϊκό οι Κώστας Κατσουράνης, Αλέξης Τζόρβας, Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα και από την ΑΕΚ οι Παντελής Καφές, Τραϊανός Δέλλας και Νάτσο Σκόκο.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές των Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου και Πανιώνιου να συνταχθούν μαζί με αυτούς των άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας για να απέχουν από τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Superleague, ενώ τόνισε πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους ποδοσφαιριστές να ρισκάρουν την ζωή τους μέσα στα γήπεδα.

 
Το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Απειλείται η ζωή τους και η ζωή έχει μεγάλη αξία για όλους τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο για αυτούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και για όσους αγωνίζονται και στις άλλες κατηγορίες. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή, οι: ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Λάρισα, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, SKODA Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός είναι υπέρ της αποχής.

Περιμένουμε και αυτούς των: Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη, Πανιωνίου και Ολυμπιακού Βόλου. Περιμένουμε κι αυτές τις ομάδες να συνταχθούν μαζί μας για τον αγώνα κατά της βίας. Στο ίδιο μήκος κύματος περιμένουμε να είναι και η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ. Ζητάμε κάτι που στο εξωτερικό θεωρείται δεδομένο”, τόνισε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από τα γραφεία του ΠΣΑΠ.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ ξεκαθάρισε ότι πρόθεση των ποδοσφαιριστών είναι να απέχουν από τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής, εφόσον όλες οι ομάδες ταχθούν υπέρ αυτής της πρόθεσης. Εκτός αυτού, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ ξεκαθάρισε ότι στις προσθέσεις των ποδοσφαιριστών είναι να γίνουν προτάσεις στα αρμόδια όργανα, οι οποίες εάν δεν γίνουν αποδεκτές, τότε, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και την αποχή των ποδοσφαιριστών από το νέο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε