Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποχή στο πόλο του Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι πολίστες του “τριφυλλιού” αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, μέχρι να λυθούν κάποια από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Σε ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι κατανοούν την προσπάθεια της διοίκησης, αλλά από την άλλη τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να μένουν άλυτα.
 
Οι παίκτες αποφάσισαν στην αρχή της χρονιάς να δεχτούν μείωση των αποδοχών τους, αλλά παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί, βλέπουν να χάνονται ο οφειλές από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, οι οποίες σύμφωνα με την ανακοίνωση ανέρχονται στις 50.000 ευρώ.
 
Να τονίσουμε ότι την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο ΔΣ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εκεί όπου αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της ομάδας υδατοσφαίρισης.
 
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής
 
«Φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναγνωρίζουμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο. Κατανοώντας την προσπάθεια της διοίκησης να καλύψει τις υποχρεώσεις του συλλόγου οι υδατοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης (αδυνατούμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες) που βρισκόμαστε σεβόμενοι το όνομα του συλλόγου και τις προσωπικότητες μας, αναγκαζόμαστε να απέχουμε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
 
Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου δεχθήκαμε μείωση 50% με την προϋπόθεση ότι μέχρι τον Δεκέμβρη του 2010 θα έχει καταβληθεί το συνολικό ποσό των χρωστούμενων από την περσινή αγωνιστική περίοδο το οποίο ανέρχεται στο 40% (50.000 ευρώ) και θα υπάρχει συνέπεια προς την καταβολή των οδοιπορικών για τη φετινή σεζόν.
 
Ξεπερνώντας τις πολύ δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πορεύεται το τμήμα από την αρχή της περιόδου, η ομάδα έχει ξεπεράσει τους στόχους που είχε θέσει εξαρχής.
 
Η ομάδα εξασφάλισε τη παρουσία της στο Final Four κυπέλλου 2011 και την είσοδο της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που συνέβη στο τμήμα πριν 10 χρόνια με μπάτζετ τριπλάσιο της φετινής ομάδας. Ελπίζουμε η προσπάθεια της φετινής μας περιόδου να μην πάει χαμένη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε