Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποχώρησε ο Φουστέρ – Θλάση ο Ιμπαγάσα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νταβίντ Φουστέρ τραυματίστηκε στο “οικογενειακό διπλό” των Πειραιωτών, καθώς υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα. Επιβεβαιώθηκε η πρώτου βαθμού θλάση του Ιμπαγάσα.

Οι τραυματισμοί συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, με νέο… θύμα τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού ο Ισπανός μέσος υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα, καθώς έκανε προέκταση το πόδι του σε αλλαγή κατεύθυνσης. Ο Φουστέρ θα κάνει μαγνητική την Πέμπτη, ώστε να γίνει μία καλύτερη διαπίστωση για την κατάσταση της υγείας του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ύστερα από νέες εξετάσεις που έκανε επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές προβλέψεις. Ο έμπειρος χαφ έχει υποστεί πρώτου βαθμού θλάση μικρής έκτασης και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 7 με 10 μέρες.

Σε ότι αφορά τον Γκούλαν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο το πρωί της Τετάρτης, έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Ο Ζαραδούκας, σε αντίθεση με την πρωινή προπόνηση, το απόγευμα ακολούθησε κανονικά την ομάδα στο γήπεδο και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και στη συνέχεια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χώρισε τους παίκτες του σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς, δουλεύοντας ξεχωριστά με κάθε ομάδα σε διαφορετικό σημείο του γηπέδου.

Οι αμυντικογενείς Παπάζογλου, Μανωλάς, Μοδέστο, Σιόβας, Φέισα, Καραγκούνης, Χαβίτο, Ντιελνά και Ποτουρίδης, με τον Κάρολ στο τέρμα, δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, οι Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Φουστέρ, Τάτος, Ντιόγκο, Αμπντούν δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή ανάπτυξη και σέντρα ή παράλληλη μπαλιά από τα άκρα.

Το πρόγραμμα, το οποίο διεξήχθη υπό την παρουσία αρκετών φίλων του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο σκόραρε ο Κώστας Μανωλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε