Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Απουσιάζουν από τον τελικό…. πήγαν στην προπόνηση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Περίπου 200 εκπρόσωποι του Φορέα βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαμαντίδης: Είστε δεν είστε εκεί, θα τα δώσουμε όλα!

 
Μπορεί ο ενιαίος φορέας συνδέσμων της ΘΥΡΑΣ 13 να ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει το “παρών” την Κυριακή στο Ελληνικό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όμως εκπρόσωποί του, βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες.
 
Οι οπαδοί έκαναν παράπονα στον Θανάση Γιαννακόπουλο που βρισκόταν εκεί για την τιμή των εισιτηρίων του τελικού. Απ’ την πλευρά του ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ απάντησε πως “… το έκαναν γιατί δεν σας θέλουν μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι”.
 
Στη συνέχεια οι φίλοι του “τριφυλλιού” μπήκαν στο γήπεδο και βρήκαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη και του είπαν: “Πέρσι κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να έρθουμε, φέτος όμως δεν γίνεται κάτι τέτοιο καθώς δεν έχουμε χρήματα. Θέλαμε να έρθουμε, αλλά δεν γίνεται”.
 
Εκείνη την ώρα, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο έχει τον σεβασμό όλων: “Είτε είστε, είτε δεν είστε εκεί, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο. Έχετε δει πως κάθε φορά δίνουμε το 100%”.
 
Αμέσως μετά, άπαντες αποχώρησαν προκειμένου οι “πράσινοι” να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ, πριν τον τελικό της Κυριακής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε