Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αργεντινή VS Μεξικό

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί θέλει η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα απέναντι στο Μεξικό κυνηγάει να σπάσει την “κατάρα” της φάσης των “16”.

Οι Μεξικανοί στα τέσσερα τελευταία Μουντιάλ έχουν αποχαιρετήσει την διοργάνωση λίγο πριν τα προημιτελικά και τώρα θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Στην αντίπερα όχθη η Αργεντινή προβάλει προβάλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε την ευκαιρία απέναντι στην Ελλάδα να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σάμουελ που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Ρομπέρτο Ροζέτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με το νικητή του αγώνα Γερμανία-Αγγλία.
 
Πιθανές συνθέσεις:

Αργεντινή (4-3-3): Ρομέρο, Γκουτιέρες, Ντεμικέλις, Χάιντσε, Σάμουελ (Μπουρντίσο), Μασεράνο, Βερόν, Ντι Μαρία (Μάξι Ροντρίγκες), Μέσι, Ιγκουαΐν, Τέβες.

Μεξικό (4-3-2-1): Πέρες, Οσόριο, Ροντρίγκες, Μορένο, Σαλσίδο, Μάρκες, Χουάρες, Τοράδο, Ντος Σάντος, Βέλα (Ερνάντες), Φράνκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε