Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρίας: Συγγνώμη από τον κόσμο μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να επανέλθει γρήγορα στις καλές εμφανίσεις εξέφρασε ο Κολομβιανός μέσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αρίας στον “Sport 103”:

Για το ποια εξήγηση δίνει για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εμφάνιση: “Η ήττα ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί, παρ’ όλα αυτά δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μετά όλα άλλαξαν. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε”.
 
Γιατί δεν είχε ο ΠΑΟΚ ψυχικά αποθέματα: “Δεν ήταν ακριβώς θέμα ψυχολογίας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αμέσως μετά το γκολ αντιδράσαμε σωστά, αλλά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε”.
 
Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε πάθος: “Και οι ίδιοι είμαστε στεναχωρημένοι και για το αποτέλεσμα και για τον κόσμο. Θέλαμε, φυσικά, να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίσουμε, ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο”.
 
Για την περίοδο ντεφορμαρίσματος που περνάει ο ΠΑΟΚ: “Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είναι άσχημο με μη καλές εμφανίσεις. Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα σε αγωνιστικό ρυθμό και να πετύχουμε τις απαιτούμενες νίκες”.
 
Για το αν μπορεί να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ: “Αυτό το οποίο απομένει είναι να δουλέψουμε, πιστεύω ότι η όλη κατάσταση θα ξεπεραστεί για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας για το πρωτάθλημα και το Europa League”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε