Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Είναι εξοφλημένος ο Κάμπορα

Άρης: Είναι εξοφλημένος ο Κάμπορα

Η κόντρα μεταξύ Άρη και Κάμπορα έχει φουντώσει για τα καλά. Ο Αργεντινός αποκάλυψε ότι είναι απλήρωτος από το Δεκέμβριο ενώ οι κίτρινοι απάντησαν λέγοντας ότι είναι εξοφλημένος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Άρης FM απάντησε στα όσα είχε κατήγγειλε ο Χαβιέ Κάμπορα.

“Κάναμε μία προσπάθεια εναρμόνισης της δομής της ομάδας μας με τους καιρούς που διανύουμε και προτείναμε σε κάποιους παίκτες μας, αν έχουν τη διάθεση, να προχωρήσουμε σε κάποιες συγκεκριμένες οικονομικές τροποποιήσεις. Ο ίδιος ο Κάμπορα επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ακριβή.

Εκείνο για το οποίο διαβεβαιώνουμε τον κόσμο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εξοφλημένος.

Καλώ όλον τον κόσμο του Άρη να κλείνει τα αυτιά του σε οποιαδήποτε ανακρίβεια και να είναι σίγουρος ότι γίνεται σοβαρή δουλειά.”

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής: 

“Πραγματικά εξεπλάγην όλοι μας με αυτό που ήρθε στο φως. Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση του Κάμπορα έχει ανακρίβειες. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε καν. Από το Δεκέμβριο που λέει πως είναι απλήρωτος και μετέπειτα, έχουν γίνει πληρωμές σημαντικών ποσών τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Ιούνιο και υπάρχουν και καρτέλες για όλα. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει υπογράψει έγγραφο πως “δεν έχω ουδεμία σχέση με οφειλές που προέρχονται από το προηγούμενο συμβόλαιό μου της Σούπερ Λιγκ”.

Εκείνο που έχω να πω είναι ένα και έχει να κάνει με το σημείο που αναφέρεται στην προσφορά του στον Άρη. Λόγω της κατάστασης συζητήσαμε με τον παίκτη αν έχει τη διάθεση να μειώσουμε ή να μεταβάλλουμε το συμβόλαιό του. Δεν είπαμε ή μειώνεις ή φεύγεις. Αντί να πει όχι, είπε ενώπιον όλων των ανθρώπων της διοίκησης ότι θέλει να φύγει γιατί είναι έγκυος η γυναίκα του και θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Δεν είπε ότι δε θέλει ή δε δέχεται μείωση του συμβολαίου του. Ο Κάμπορα δεν έχει να λαμβάνει τίποτα από την ΠΑΕ Άρης.

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κινηθούμε νομικά εναντίον του, αλλά επιφυλασσόμαστε για όλα μας τα νόμιμα δικαιώματα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε