Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης για πλέι οφ – Ο Λαζαρίδης “δάγκωσε” τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο έμπειρος αμυντικός των κίτρινων ήταν και πάλι ο λυτρωτής του Άρη αφού με το γκολ του στο 78′ έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του που πλέον ελπίζει βάσιμα σε είσοδο στα πλέι οφ. Αντίθετα ο ΟΦΗ γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και βλέπει το στόχο της πεντάδας να απομακρύνεται.

Το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήθελε μόνο τη νίκη και κατάφερε να την πάρει.

Τα πρώτα 35 λεπτά του ματς ήταν σαν να μην έγιναν αφού οι δύο ομάδες πρόσεξαν μόνο τις άμυνες τους, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ο Άρης από το 39′ ως το 42′ δήμιούργησε και έχασε τρεις μαζεμένες ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Παπαζαχαρία στο 40′.

Ο Μασάδο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο πρώτο μέρος και προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές. Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΟΦΗ δεν είχε κλασσική ευκαιρία στο ματς.

Η λύση ήρθε και πάλι από τον Λαζαρίδη. Ο κεντρικός αμυντικός των κίτρινων, όπως είχε κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ, με κεφαλιά στο 78′ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Άρης έφτασε στους 36 βαθμούς και άφησε 3 πίσω του τον ΟΦΗ.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (46′ Καπετάνος), Σολτάνι (46′ Γιαννιώτας), Καστίγιο (69′ Κανούλας), Φατί, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ουμπίδες, Τσουκάνης, Ακόστα.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (61′ Μάντζιος), Μπόντορ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Λόπεθ (80′ Σίσιτς), Λόπεζ (70′ Ουκάρ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε