Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης όπως… Παναθηναϊκός – Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν οι κίτρινοι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διακοπή του αγώνα Άρης – Αστέρας Τρίπολης λόγω του τραυματισμού της βοηθού θα στοιχίσει ακριβά στους κίτρινους αφού αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο.

Οι “ανεγκέφαλοι” διέκοψαν το Άρης – Αστέρας Τρίπολης

Εβδομάδα των Παθών θα είναι αυτή που έρχεται για τον Άρη αφού οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να γλιτώσουν τη βαριά καμπάνα που προβλέπει ο ΚΑΠ για τη διακοπή του αγώνα της 28ης αγωνιστικής.

Οι άνθρωποι των κίτρινων συνόδευσαν τη Χρυσούλα Κορομπυλιά στο νοσοκομείο και ισχυρίζονται ότι η βοηθός της αναμέτρησης που τραυματίστηκε από μπουκάλι που πέταξαν οι οπαδοί του Άρη, ήταν ευδιάθετη και δεν είχε ούτε ψυχολογικά αλλά ούτε σωματικά προβλήματα.

Η διακοπή του αγώνα αναμένεται να στοιχίσει ακριβά στην ομάδα. Όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό, ο ΚΑΠ προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, άλλων 2 από το επόμενο αλλά και τιμωρία της έδρας ενώ το ματς θα κατοχυρωθεί υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη με ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της ομάδας:

“Σαν Σύλλογος ο ΑΡΗΣ, από την ίδρυση του έχει βιώσει τα πάνδεινα. Διωγμούς, τρομακτικές σφαγές, ανελέητο κυνηγητό από το κατεστημένο.

Πάντα όμως ένα κομμάτι του Συλλόγου έμενε όρθιο και δυνατό… Ο ΛΑΟΣ του!

Χωρίς πολλά-πολλά φτάσαμε στη σημερινή μέρα… Δεν υπάρχει πιο τρανταχτό παράδειγμα πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Συλλόγου. Ζαλισμένη από τους προβολείς επόπτρια, οργανωμένο σχέδιο να γίνει το παιχνίδι μπάχαλο και να έχουμε ομαδικές συλλήψεις και γενικά μία κατάσταση που θα μας οδηγούσε στην αυτοδιάλυση…

Ίσως και εμείς σαν Σύνδεσμος έπρεπε να έχουμε προβλέψει το σημερινό σκηνικό.

Μετά από την έκτακτη συνέλευση, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σαν SUPER 3, με 65 στεγασμένα παραρτήματα, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα: Αυτό το Σύλλογο που αγαπάμε παραπάνω και από τη ζωή μας την ίδια, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα (όποιος και αν είναι αυτός) να τον βλάψει και να του κάνει κακό. Ας το βάλουνε όλοι καλά στο μυαλό τους και να ξέρουν:

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – FAMILA SUPER 3.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε