Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αρνήθηκε ο Θανάσης-Διοικητικό αδιέξοδο στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανήμερα της επετείου του Γουέμπλεϊ ο Παναθηναϊκός ζει μία από τις πιο “μαύρες” μέρες της ιστορίας του σε διοικητικό επίπεδο. Παρά τις πιέσεις ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε να αναλάβει την προεδρία. “Πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα σε Τζίγγερ – Βγενόπουλο.

Περίπου 300 φίλοι των “πρασίνων” περίμεναν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ με την ελπίδα πως έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί μία λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει μπει ο Παναθηναϊκός. Μάταια, όμως, η κοινά αποδεκτή λύση για ανάληψη της προεδρίας του Θανάση Γιαννακόπουλου δεν απέδωσε αφού ο εκ των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ επέμεινε στην αρχική του άποψη να μην αναλάβει την ΠΑΕ.

 
Μέχρι τις 18 Ιουνίου όταν και θα γίνει γενική συνέλευση στην ΠΑΕ, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο β΄αντιπρόεδρος, Γιάννης Βεκρής με την ελπίδα τότε να βρεθεί να μόνιμη λύση. Επίσης, στο ΔΣ, αποφασίσθηκε η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία.
 
Κατά την διάρκεια του ΔΣ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απέστειλε επιστολή με την οποία ζήτησε ενότητα και επιτέθηκε στον Ανδρέα Βγενόπουλο χαρακτηρίζοντας τον λιποτάκτη! Νωρίτερα ο “Μr. MIG” είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ΠΑΕ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον μεγαλομέτοχο των “πρασίνων”.

Κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αποχώρηση από την ΠΑΕ του Ανδρέα Βεγενόπουλου τονίζοντας: “Είναι λυπηρό αυτό που έγινε με τον Ανδρέα και σας το λέω με το χέρι στην καρδιά. Μπορεί να είχαμε κάποιες διαφορές τον τελευταίο καιρό, αλλά δε σημαίνει ότι δεν θα βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον του Παναθηναϊκού. Όσοι φτιάξανε την πολυμετοχικότητα έπρεπε να υπάρχουν και να βοηθάνε την ομάδα να κατακτήσει τη θέση που της αρμόζει, όπως έγινε με το νταμπλ, αλλά και να χτίσει τη δική της δυναστεία”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε