Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρνήθηκε πρόταση από την Ισπανία ο Χιμένεθ – Μένει μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ!

Ο Ισπανός αποκάλυψε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι πριν από λίγες ημέρες απέρριψε πρόταση από ξένο σύλλογο διότι θέλει να παλέψει μαζί τους για την κατάκτηση των στόχων, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει το καλοκαίρι.

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν τις τάσεις φυγής του Χιμένεθ από την ΑΕΚ, το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ισπανός τα επιβεβαίωσε μιλώντας στους παίκτες:

“Πριν από λίγες μέρες απέρριψα πρόταση από ισπανική ομάδα. Είπα όχι για να μείνω μαζί σας, αν και μου λείπει η οικογένειά μου και θα ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Έμεινα εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλος για το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά τώρα είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε μαζί για την ΑΕΚ.”

Πάντως ο Χιμένεθ δείχνει ότι θα μείνει στην ΑΕΚ μόνο αν δει ότι υπάρχει όραμα στη διοίκηση. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά από ραντεβού που θα έχει με τους επενδυτές λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Αν ο Ισπανός δει ότι ο σύλλογος θα ενισχυθεί σημαντικά τότε θα μείνει, σε διαφορετική περίπτωση όλα δείχνουν ότι θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα.

“Πόλεμος” ΑΕΚ – ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε