Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρνήθηκε την προσφορά εισιτηρίων από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν δέχτηκε να πάρει εισιτήρια για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

Παρά τη διάθεση των “κίτρινων” να δώσουν εισιτήρια στον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” αρνήθηκαν να πάρουν ενώ και η αστυνομία ήταν αντίθετη στη συνύπαρξη οπαδών των δύο ομάδων.

Ακόμη κι αν το τριφύλλι δεχόταν να πραλάβει εισιτήρια ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η αστυνομία θα απαγόρευε την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Έτσι το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα γίνει μόνο με την παρουσία φίλων της ΑΕΚ.

Λίγη ώρα αργότερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με δελτίο τύπου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη μετακίνηση οπαδών:

“Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διευκρινίζεται ότι, αποκλείεται να επιτραπεί η χορήγηση εισιτηρίων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού , για τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, όπως αναγράφηκε σε ορισμένες εφημερίδες.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, επικοινώνησε με τους Προέδρους των ΠΑΕ, ΠΑΟ και ΑΕΚ κ. κ. Δημήτρη  Γόντικα και  Ανδρέα Δημητρέλο, κατέστησε σαφή τα παραπάνω και ζήτησε να τηρηθεί κατά τον αγώνα αυτό, η συνήθης πρακτική.
Οι κ.κ Γόντικας και Δημητρέλος, διαβεβαίωσαν τον ΓΓΑ, ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της πρακτικής που ακολουθείται σε αγώνες ντέρμπι.”

Εκτός Σιμάο και Ζέκα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε