Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αρνητική απάντηση από Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Αργεντινού, αποκάλυψε ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν έγινε αποδεκτή, αλλά η “πόρτα” έμεινε “ανοιχτή”, για νέο κύκλο συζητήσεων.

“Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μού έστειλε email πριν από περίπου 15 ημέρες με συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2013. Ωστόσο, η προσφορά αυτή ήταν πολύ διαφορετική από τη συμφωνία που είχαμε με τον κ. Θανόπουλο. Απάντησα στον κ. Αδαμίδη ότι δεν μπορούμε να τη δεχτούμε, διότι απέχει πάρα πολύ απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο. Του μετέφερα επίσης πως επιθυμία του Ισμαέλ να μείνει στην ΑΕΚ δεν έχει μεταβληθεί και πως θα πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Περιμένω πλέον ένα μήνυμα από τον πρόεδρο για να έρθω να μιλήσουμε από κοντά”,  δήλωσε ο Γκουστάβο Οναϊντια στην εφημερίδα “Sportday”.

Το οικονομικό είναι το “αγκάθι” στην επίτευξη νέας συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά ο μάνατζερ του “Ζορό”, τονίζει ότι υπάρχει όλη η καλή διάθεση: “Αντιλαμβανόμαστε τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και την κρίση που έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Είμαστε διατεθειμένοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να συνάψουμε συμφωνία με χαμηλότερες αποδοχές από εκείνες που είχαμε πει πριν από δέκα μήνες. Αλλά η πρόταση που έστειλε η ΑΕΚ ήταν πολύ χαμηλή οικονομικά”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε